2021 LGS BAŞARI TABLOMUZ

03.07.2021 1188

Değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz;

2020-2021 öğretim yılını pandemi döneminin kasvetli ve zorlu ortamına rağmen, Allah'a şükür sağlık afiyet ve başarı ile tamamlamış olduk. Birçok yeni durumu ve olumsuzu olumluya çevirmek için gayret gösteren öğretmenlerimize, velilerimize ve bu durumdan kazançlı çıkmak için gayret gösteren öğrencilerimize, okul müdürlüğümüz adına teşekkürlerimizi sunuyor daha güzel ve daha başarılı süreçler ve ortamlar diliyorum. 8.sınıf öğrencilerimizin katılmış olduğu LGS sınavında başarılarının karşılığını almış olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğrenimlerine devam edecekleri lise hayatlarında da sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum. Bu vesileyle 400 ve üzeri puan alan yüzde 5'lik başarı diliminin içerisinde yer alan öğrencilerimizi de ayrıca kutluyor, yeni okul hayatlarında başarılarının devamını diliyorum.

Yüzde 5'lik Dilime Giren Öğerncilerimiz;

Ahmet Hakan ÖZTÜRK